top of page

Pensionstalling

Uw paard is onze zorg

Pensionstalling

Zowel de recreatieve als de wedstrijdruiter met eigen paard is bij De Barlo op de juiste plek. De Barlo is gelegen in Markelo aan de rand van Goor in de buurtschap Elsenerbroek. Vanaf ons bedrijf kunt u rechtstreeks de ruiterpaden op richting o.a. de naastgelegen Regge, het bos van Herikerberg, Borkeld of richting Landgoed Twickel. We beschikken over royale boxen en ruim voldoende weidegang

_LDR7225_edited.jpg

Faciliteiten

Pensionstalling bij De Barlo is op basis van volpension. De paarden krijgen dagelijks weidegang wanneer de weersomstandigheden dit toe laten, twee keer per dag krachtvoer en hoogwaardige ruwvoer van eigen land. Wij geven onze pensiongasten de mogelijkheid om de paarden op vlasvezel of stro te stallen. De stallen worden dagelijks uitgemest en, of bij gestrooid. Elke woensdag is er een hoefsmid aanwezig op het erf, voor veterinaire zaken werken wij samen met dierenkliniek Enterbrook.

We beschikken over een binnenbak van 20x40 en een buitenbaan van 20x40 voorzien van een all-weatherbodem en verlichting. Daarnaast hebben we verschillende paddocks, een stapmolen, longeercirkel en prima uitrijmogelijkheden. Wanneer er geen lessen zijn kunt u de binnen of de buitenbaan gebruiken om te rijden. Er is maar één les gelijktijdig dus u kunt altijd rijden in één van de beschikbare rijbanen.

Bij onze binnenbak is een gezellige kantine waar u tijdens de manege lessen ook welkom bent voor een heerlijke kop koffie of ander drankje.

Leasen

Wilt u een eigen paard? Maar u wilt eerst eens een tijd kijken of het wel wat voor u is? Kom dan eens met ons praten. U kunt bij ons een paard leasen. Wij zoeken een paard of pony welke perfect bij u past. U kunt ook gedeeltelijk leasen. Dit betekent dat u uw favoriete paard of pony, die in de lessen meedraait, gedeeltelijk kunt leasen. U kunt uw paard of pony dan rijden wanneer u dat wilt. Vraag naar de mogelijkheden.

nieuws-buitenbak.jpg

Tarieven per maand (Per 1-4-2024)

 

Pony  stokmaat tot 138 cm: € 245,- 

Pony  stokmaat tot 148 cm: € 265,- 

Pony  stokmaat tot 158 cm: € 290,- 

Paard:                                  € 315,- 

Pensionstalling per dag       € 25,-

Weidegang per dag             € 15,-

Trailerstalling                        € 25,-

Prijzen zijn excl. veearts & hoefsmid, opzegtermijn 1 maand

 

bottom of page